ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑΓΛ/ΤΙΣΗΣ με τον Ακίνδυνο Γκίκα (εμβόλιμο)

Εργαστήριο Μεταγλώττισης
με τον Ακίνδυνο Γκίκα

Το OPEN THEATER art  σε συνέχεια των επιτυχημένων εργαστηρίων μεταγλώττισης στην Ελλάδα, έπειτα από δική σας απαίτηση και με σκοπό να αποσυμφορήσει την μεγάλη αναμονή στις λίστες συμμετεχόντων, ανακοινώνει ένα εμβόλιμο εργαστήριο θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης πάνω στην μεταγλώττιση και το σπικάζ.

Ελάτε να μάθετε όλα τα μυστικά της μεταγλώττισης. Πρακτική εκπαίδευση, γράφοντας ώρες μπροστά στο μικρόφωνο, στο δικό μας  OPEN STUDIO post.

Με το τέλος του εργαστηρίου οι επιτυχόντες θα φέρουν πιστοποίηση, από τον Ακίνδυνο Γκίκα, των ικανοτήτων τους, για άμεση επαγγελματική δράση, ενώ ένας από τους μαθητές, μετά από επιλογή που θα γίνει από τους Γιώργο Ματαράγκα, Γεωργία Ιωαννίδου και Ακίνδυνο Γκίκα, θα λάβει την υποτροφία Νικηφόρος Γκίκας, προκειμένου να παρακολουθήσει, εντελώς  δωρεάν, το “10ο εργαστήριο εισαγωγής στο Voice Acting” με τον Γιώργο Ματαράγκα και την Γεωργία Ιωαννίδου (48 ώρες).

Πολλοί από τους μαθητές μας συνεργάζονται πλέον επαγγελματικά μαζί μας!

OPEN THEATER art, Σκύρου 78, Νέα Κυψέλη
Έναρξη 3 Νοεμβρίου 2021, λήξη 26 Ιανουαρίου 2022
Κάθε Τετάρτη

Τμήματα:
Εκπαίδευση Voice Talents (18.00-21.00) κάθε Τετάρτη

Επικοινωνήστε μαζί μας για κρατήσεις θέσεων στο εργαστήριο
Η εγγραφή είναι υποχρεωτική. Έναρξη εγγραφών από Τρίτη 12 Οκτωβρίου (θα τηρηθεί αυστηρή προτεραιότητα για την κατάρτιση των τμημάτων)

Σύνολο μαθημάτων 30 ώρες

Πληροφορίες στo 210 8831787 & 6972241869

(Καθημερινές 10:00- 21:00)
email: [email protected]

Συμπληρώστε την αίτηση ενδιαφέροντος ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικώς.

Σε περίπτωση συνέχισης των περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας και απαγόρευσης από το Υπουργείο Υγείας, της εκτέλεσης εκπαιδευτικών προγραμμάτων, λόγω της πανδημίας από τον κορονοϊό COVID-19, οι ημερομηνίες διεξαγωγής των εργαστηρίων του OPEN THEATER art ενδέχεται να αλλάξουν και να μεταφερθούν σε χρόνο που θα διασφαλίζεται η υγεία των δασκάλων και των συμμετεχόντων.

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ-ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ

Registration for : ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑΓΛ/ΤΙΣΗΣ με τον Ακίνδυνο Γκίκα (εμβόλιμο)

    Αίτηση ενδιαφέροντος

    Κοινοποίησέ το στα social media