10ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑΓΛ/ΤΙΣΗΣ με τον Ακίνδυνο Γκίκα

Εργαστήριο Μεταγλώττισης
με τον Ακίνδυνο Γκίκα

Το OPEN THEATER art  σε συνέχεια των επιτυχημένων εργαστηρίων μεταγλώττισης στην Ελλάδα, σε ένα πλήρες και σύγχρονο studio, ανακοινώνει το 10ο εργαστήριο θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης πάνω στην μεταγλώττιση και το σπικάζ.

Ελάτε να μάθετε όλα τα μυστικά της μεταγλώττισης. Πρακτική εκπαίδευση, γράφοντας ώρες μπροστά στο μικρόφωνο, στο δικό μας OPEN STUDIO post.

Με το τέλος του εργαστηρίου οι επιτυχόντες θα φέρουν πιστοποίηση, από τον Ακίνδυνο Γκίκα, των ικανοτήτων τους, για άμεση επαγγελματική δράση, ενώ ένας από τους μαθητές, μετά από επιλογή που θα γίνει από τους Γιώργο Ματαράγκα, Γεωργία Ιωαννίδου, Νικόλ Κουνενιδάκη και Ακίνδυνο Γκίκα, θα λάβει την υποτροφία Νικηφόρος Γκίκας προκειμένου να παρακολουθήσει, εντελώς  δωρεάν, το “6ο εργαστήριο εισαγωγής στο Voice Acting” με τον Γιώργο Ματαράγκα και την Γεωργία Ιωαννίδου (48 ώρες) και ένα κύκλο μαθημάτων Ορθοφωνίας-Voice Coaching (10 ώρες) με την Νικόλ Κουνενιδάκη.

Πολλοί από τους μαθητές μας συνεργάζονται πλέον επαγγελματικά μαζί μας!

OPEN THEATER art, Σκύρου 78, Νέα Κυψέλη
Έναρξη 16 Ιανουαρίου 2021, λήξη 20 Μαρτίου 2021
Κάθε Σάββατο

Τμήματα:
1) Εκπαίδευση Voice Talents (12.00-15.00) κάθε Σάββατο (τμήμα Α)
2) Εκπαίδευση Voice Talents (18.00-21.00) κάθε Σάββατο (τμήμα Β)

Επικοινωνήστε μαζί μας για κρατήσεις θέσεων στο εργαστήριο
Η εγγραφή είναι υποχρεωτική. Έναρξη εγγραφών από Δευτέρα 19 Οκτωβρίου (θα τηρηθεί αυστηρή προτεραιότητα για την κατάρτιση των τμημάτων)

Σύνολο μαθημάτων 30 ώρες

Πληροφορίες στo 210 8831787, 6945668787

Υπεύθυνη εργαστηρίου Νικόλ Κουνενιδάκη
(Καθημερινές 10:00- 21:00)
email: [email protected]

Συμπληρώστε την αίτηση ενδιαφέροντος ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικώς.

Σε περίπτωση συνέχισης των περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας και απαγόρευσης από το Υπουργείο Υγείας, της εκτέλεσης εκπαιδευτικών προγραμμάτων, λόγω της πανδημίας από τον κορονοϊό COVID-19, οι ημερομηνίες διεξαγωγής των εργαστηρίων του OPEN THEATER art ενδέχεται να αλλάξουν και να μεταφερθούν σε χρόνο που θα διασφαλίζεται η υγεία των δασκάλων και των συμμετεχόντων.

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ-ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ

Registration for : 10ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑΓΛ/ΤΙΣΗΣ με τον Ακίνδυνο Γκίκα

    Αίτηση ενδιαφέροντος

    Κοινοποίησέ το στα social media